Advertisement

Φωτια Τωρα Ηρακλειο : Ijudbkj7m7rsm / See more of makeleio.gr on facebook.

Φωτια Τωρα Ηρακλειο : Ijudbkj7m7rsm / See more of makeleio.gr on facebook.. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε αργά το βράδυ της τρίτης (6/8) σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή του χουδετσίου του δήμου αρχανών. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χώρο με καλαμιές και επεκτάθηκε σε διπλανό χώρο όπου. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 18.00 το απόγευμα σε οικόπεδο στην περιοχή κοκκίνη χάνι, στην είσοδο του οικισμού. Φωτιά τωρα στο ηράκλειο πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή πατσίδερος ηρακλείου κρήτης. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στις γωνιές.

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 18.00 το απόγευμα σε οικόπεδο στην περιοχή κοκκίνη χάνι, στην είσοδο του οικισμού. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στη δημοτική ενότητα αγίας βαρβάρας του δήμου γόρτυνας στο ηράκλειο. Ψάξε επιχειρήσεις και υπηρεσίες στο ηράκλειο Παρασκευή, 06 αυγούστου 2021 12:39. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Fwtia Twra Sto Hrakleio Apeilhse Spitia Eretikos Gr
Fwtia Twra Sto Hrakleio Apeilhse Spitia Eretikos Gr from eretikos.gr
Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 18.00 το απόγευμα σε οικόπεδο στην περιοχή κοκκίνη χάνι, στην είσοδο του οικισμού. Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή πατσίδερος ηρακλείου κρήτης. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στις γωνιές. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Σε συναγερμό η πυροσβεστική επί ποδός η πυροσβεστική στο ηράκλειο κρήτης για μεγάλη φωτιά στο χωριό γεράκι, νωρίς το βράδυ της παρασκευής (18.09.2020). Φωτιά είναι σε εξέλιξη στο ηράκλειο. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Γουβών του δήμου χερσονήσου ηρακλείου κρήτης, το μεσημέρι της τρίτης 22 ιουνίου.

Στη μάχη με τη φωτιά στο ηράκλειο επιχειρεί δύναμη της. Ψάξε επιχειρήσεις και υπηρεσίες στο ηράκλειο Πυρκαγιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή άνω μούλια ηρακλείου κρήτης. Φωτιά τωρα στο ηράκλειο πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή πατσίδερος ηρακλείου κρήτης. Σε συναγερμό η πυροσβεστική επί ποδός η πυροσβεστική στο ηράκλειο κρήτης για μεγάλη φωτιά. 81 the post φωτιά τωρα στο ηράκλειο appeared first on newsone.gr. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στις γωνιές. Σε συναγερμό η πυροσβεστική επί ποδός η πυροσβεστική στο ηράκλειο κρήτης για μεγάλη φωτιά στο χωριό γεράκι, νωρίς το βράδυ της παρασκευής (18.09.2020). Οι φλόγες κατέστρεψαν μέρος του εργοστασίου στον κρουσώνα. Φωτιά τωρα στο ηράκλειο κρήτης στο σημείο επιχειρούν δύο οχήματα της υπηρεσίας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 45 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 13 οχήματα και ένα ελικόπτερο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση στο χουδέτσι ηρακλείου κρήτης. 6:58 μμ, σαββατο 10 ιουλ 2021.

Πυρκαγιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή άνω μούλια ηρακλείου κρήτης. Στη περιοχή επιχειρούν 16 πυροσβέστες, 8. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση στο χουδέτσι ηρακλείου κρήτης. This entry was posted in οικονομια on 31/08/2020 by ροη ειδησεων enikos.gr. 6:58 μμ, σαββατο 10 ιουλ 2021.

Sg9sy0zuatqk M
Sg9sy0zuatqk M from cdn1.img.sputniknews.gr
6:58 μμ, σαββατο 10 ιουλ 2021. Φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι ηρακλείου κρήτης το βράδυ της τρίτης 29 ιουνίου. Παρασκευή, 06 αυγούστου 2021 12:39. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 44 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρο, 9 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Μια μεγάλη φωτιά έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημιου, στην περιοχή της λεωφόρου κνωσού,. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 45 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 13 οχήματα και ένα ελικόπτερο. Φωτιά τωρα στο ηράκλειο πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή πατσίδερος ηρακλείου. Οι φλόγες κατέστρεψαν μέρος του εργοστασίου στον κρουσώνα.

Οι φλόγες κατέστρεψαν μέρος του εργοστασίου στον κρουσώνα.

Το έργο της κατάσβεσης αν και δυσχέραιναν κατά πολύ οι άνεμοι στην περιοχή, η κινητοποίηση ήταν άμεση και πολύ σύντομα τέθηκε υπό έλεγχο με τον πρώτο απολογισμό να κάνει λόγο. Παρασκευή, 06 αυγούστου 2021 12:39. Φωτιά τωρα στο ηράκλειο κρήτης στο σημείο επιχειρούν δύο οχήματα της υπηρεσίας. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χώρο με καλαμιές και επεκτάθηκε σε διπλανό χώρο όπου. This entry was posted in πολιτικη on 12/06/2020 by ροη ειδησεων enikos.gr. Πυρκαγιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή άνω μούλια ηρακλείου κρήτης. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 44 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρο, 9 οχήματα και 1 ελικόπτερο. This entry was posted in οικονομια on 31/08/2020 by ροη ειδησεων enikos.gr. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στις γωνιές. 6:58 μμ, σαββατο 10 ιουλ 2021. Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή πατσίδερος ηρακλείου κρήτης. 6:58 μμ, σαββατο 10 ιουλ 2021.

This entry was posted in οικονομια on 31/08/2020 by ροη ειδησεων enikos.gr. Φωτιά ξέσπασε στο ηράκλειο κρήτης στην περιοχή του γιόφυρου. Στη περιοχή έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς το μεσημέρι της παρασκευής εκδηλώθηκε νέο μέτωπο φωτιάς στο θραψανό του δήμου μινώα πεδιάδος, στο ηράκλειο. Η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

Fwtia Twra Ypo Meriko Elegxo Oi Dyo Fwties Sth Zakyn8o E Pa M Hpeiroy
Fwtia Twra Ypo Meriko Elegxo Oi Dyo Fwties Sth Zakyn8o E Pa M Hpeiroy from epamepirus.files.wordpress.com
«έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός ελπίδα μπραουδάκη, με καταγωγή από την κρήτη. Φωτια τωρα ηρακλειο κρητησ πυρκαγιά στο μαλεβίζι ηρακλείου 10.07.2020 | 14:20 φωτιά τώρα ηράκλειο κρήτης: Στις φλόγες τυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι της παρασκευής έκταση στα νότια του λέντα στο ηράκλειο της κρήτης. Φωτιά είναι σε εξέλιξη στο ηράκλειο. Ψάξε επιχειρήσεις και υπηρεσίες στο ηράκλειο Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στις γωνιές. Το έργο της κατάσβεσης αν και δυσχέραιναν κατά πολύ οι άνεμοι στην περιοχή, η κινητοποίηση ήταν άμεση και πολύ σύντομα τέθηκε υπό έλεγχο με τον πρώτο απολογισμό να κάνει λόγο. Φωτιά είναι σε εξέλιξη στο ηράκλειο.

Η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

Σε συναγερμό η πυροσβεστική επί ποδός η πυροσβεστική στο ηράκλειο κρήτης για μεγάλη φωτιά στο χωριό γεράκι, νωρίς το βράδυ της παρασκευής (18.09.2020). Σε συναγερμό η πυροσβεστική επί ποδός η πυροσβεστική στο ηράκλειο κρήτης για μεγάλη φωτιά. Στις φλόγες τυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι της παρασκευής έκταση στα νότια του λέντα στο ηράκλειο της κρήτης. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 18.00 το απόγευμα σε οικόπεδο στην περιοχή κοκκίνη χάνι, στην είσοδο του οικισμού. Φωτιά ξέσπασε στο ηράκλειο κρήτης στην περιοχή του γιόφυρου. 81 the post φωτιά τωρα στο ηράκλειο appeared first on newsone.gr. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στις γωνιές. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χώρο με καλαμιές και επεκτάθηκε σε διπλανό χώρο όπου. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 45 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 13 οχήματα και ένα ελικόπτερο. Στη περιοχή έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε αργά το βράδυ της τρίτης (6/8) σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή του χουδετσίου του δήμου αρχανών. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στη δημοτική ενότητα αγίας βαρβάρας του δήμου γόρτυνας στο ηράκλειο.

Posting Komentar

0 Komentar